Siyonistlerden Mescid-i Aksa'ya Baskın

Yahudi yerleşimciler ve fanatik Yahudi örgütleri bu sabah (14 Ağustos Pazar) işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.  

Görüntülenme: 1507 Tarih: 14 Ağustos 2016 05:44
Siyonistlerden Mescid-i Aksa'ya Baskın

Yahudilerce kutsal sayılan sözde heykelin yıkılış yıldönümü münasebetiyle düzenlenen baskına katılanların sayısının haberin yazıldığı ana kadar 263'e ulaştığı ve yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya gruplar halinde girdiği bildirildi.

Yüzlerce Yahudi yerleşimcinin de gruplar halinde Mescid-i Aksa'ya girmek için El-Mağaribe Kapısı önünde beklediği ifade edildi.

İşgal polisinin ve özel kuvvetlerin Mescid-i Aksa'ya bugün baskın düzenleyecek Yahudi yerleşimcileri korumak üzere bu sabah erken saatlerde Mescid-i Aksa'ya girdiği belirtildi.

İslami Vakıflar Dairesi, işgal polisinin baskına katılmak isteyen Yahudi yerleşimcilere kimliklerini teslim etmelerini şart koştuğunu açıkladı.

Fanatik Yahudi örgütleri, sözde heykelin yıkılış yıldönümü bahanesiyle Yahudi yerleşimcilere bugün Mescid-i Aksa'ya kalabalık bir şekilde baskın düzenleme çağrıları yapmıştı.

fiem

Yorumlar