İslami Cihad'tan Filistinli Esirlere Destek Açıklaması

İslami Cihad Hareketi liderlerinden Şeyh Ahmed Medlel ; siyonist düşmanın Filistinli esirler aleyhindeki saldırı ve cinayetlerinin onların irade ve azimlerini asla zayıflatmadığını vurguladı. 

Görüntülenme: 1877 Tarih: 04 Eylul 2016 09:09
İslami Cihad'tan Filistinli Esirlere Destek Açıklaması

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre, İslami Cihad liderlerinden Şeyh Ahmed Medlel bugün yaptığı basın açıklamasında ,''Siyonist düşman vahşi cinayetler ve saldırılar yoluyla zindanlardaki Filistinli esirlerin mücadele ve direniş ruhunu zayıflatmak istiyor'' dedi.

   Medlel ayrıca, siyonist düşmanın esirlere gerekli sağlık  hizmetini sağlamadığını ,esirlere yönelik  belirsiz tutuklama, baskılar ve ağır cezalarla bu doğrultudaki siyasetini uyguladığını vurguladı.

    Şeyh Ahmed Medlel açıklamasında, siyonist rejimin kesinlikle Filistinli esirlerin mücadele ve direniş ruhunu yıkmaya kadir olmadığını, esirlerin düşmanın tüm saldırı ve cinayetlerine rağmen yılmadan direndiklerini ve saldırıların durdurulması için düşmanla mücadelenin de aynen devam edeceğini dile getirdi.

     Şeyh Medlel, Filistinli Esirler Hareketinin siyonist düşmanla  mücadele tecrübelerini methederek , Şeyh Hazer Adnan ve Bilal Kayed'in azim ve iradelerinin siyonizme  karşı başarıya ulaştığını ifade etti.

             kudusgunu.com

Yorumlar