Kudüs'teki Bıçaklama Eyleminde Bir Siyonist İşgal Subayı ve Bir Kadın Asker Yaralandı

İşgal altındaki Kudüs kentinde bu sabah (19 Eylül Pazartesi) Filistinli bir gencin gerçekleştirdiği bıçaklama eyleminde işgal polisinden bir subayın ve bir kadın askerin yaralandığı bildirildi.  

Görüntülenme: 1830 Tarih: 19 Eylul 2016 06:42
Kudüs'teki Bıçaklama Eyleminde Bir Siyonist İşgal Subayı ve Bir Kadın Asker Yaralandı

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu kaydedilirken, işgal polisi eylemcinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Eylemci gencin durumu hakkında daha fazla bilgi edinilemedi.

İşgal rejimi medyası Filistinli gencin bıçaklama eylemi gerçekleştirdiğini ve işgal askerlerinin gence ateş açtığını, bu sırada bir kadın askerin ve bir subayın yaralandığını ifade etti.

İşgalcilere ait 0404 haber sitesi, Filistinli bir gencin Salahuddin El-Eyyubi Caddesi üzerinde işgal polislerine saldırdığını, biri kadın iki işgal polisini yaraladığını, işgal güçlerinin Filistinli eylemciyi etkisiz hale getirdiğini yazdı.

İşgal medyası etkisiz hale getirmek ifadesiyle genelde öldürmeyi kastederken Filistinli gencin şehit olup olmadığı henüz kesin olarak öğrenilemedi.

İşgal polisi sözcüsü Luba Es-Semri de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Filistinli eylemci gencin yirmi yaşlarında olduğunu, Kudüs'ün Babu'l-Amud semti sakinlerinden olduğunun tahmin edildiğini, kadın polisin yarasının ağır ve subayın yarasının ise orta derecede olduğunu söyledi.

fiem

Yorumlar