Gasıp İsrail Kudüs'te Mevcut Güvenlik Kameralarına Yenilerini Ekledi

İşgal güçleri bugün (17 Ekim Pazartesi) Kudüs'ün tarihi surları karşısındaki Salahaddin Caddesi'ne yeni güvenlik kameraları yerleştirdi.  

Görüntülenme: 1714 Tarih: 18 Ekim 2016 07:17
Gasıp İsrail Kudüs'te Mevcut Güvenlik Kameralarına Yenilerini Ekledi

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Kudüs'ün en önemli caddelerinin başında gelen Salahaddin Caddesi'ndeki mevcut güvenlik kameralarına yenilerini eklediğini bildirdi.

Bu arada, işgal güçlerinin bugün ikindi saatlerinde Kudüs'e bağlı El-İseviyye köyünün batı girişinde Ahmed Derviş isimli Filistinli genci vahşi bir şekilde darp ettikten sonra gözaltına aldığı ifade edildi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerinin gözaltına aldığı Filistinli genci sorguya çekmek için Kudüs'teki bir güvenlik merkezine götürdüğünü belirtti.

Öte yandan, Mescid-i Aksa bekçilerinin bugün Mescid-i Aksa avlusunda işgal rejimi bayrağı açmak isteyen bir yerleşimciye engel oldukları ve yerleşimciyi Mescid-i Aksa'dan kovdukları bildirildi.

Görgü tanıkları, Yahudi yerleşimcinin Mescid-i Aksa'ya turist gibi girdiğini ve işgal rejimi bayrağıyla fotoğraf çekinmek istemesi üzerine bekçiler tarafından fark edildiğini söyledi.

fiem

Yorumlar