Kudüs Üniversitesi Kampüsüne Giren Siyonist Güçler Kitap Fuarını Dağıttı

Üniversite gençlerine yönelik baskılarına ve zulümlerine devam eden işgal güçleri, bugün sabah saatlerinde baskın yaptığı Kudüs Üniversitesi kampüsüne girerek açılan kitap fuarındaki stantları dağıttı.  

Görüntülenme: 1704 Tarih: 19 Kasım 2016 22:14
Kudüs Üniversitesi Kampüsüne Giren Siyonist Güçler Kitap Fuarını Dağıttı

Kudüs’teki İslami Kitle öğrenci grubu sözcüsü, Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine yaptığı açıklamada, kampüse giren işgal güçlerinin bu sabah açılması beklenen fuardaki kitap stantlarını yıktığını ve etrafı dağıttığını söyledi.
İslamî Kitle grubu sözcüsü yaptığı açıklamanın devamında, işgal altındaki Kudüs’ün Ebu Dis beldesinde bulunan Kudüs Üniversitesi kampüsüne sabah saat 2-3 civarında giren çok sayıda işgal askerinin açılış hazırlığı yapılan kitap fuarına baskın düzenleyip birçok malzemeyi telef ettiğini ifade etti.
Her yıl düzenlenen fuarda kitapların yanında bilgisayarlar ile esirlere, şehitlere ve liderlere ait resimler ve portreler de sergileniyor.
Başka bir detaya dikkat çeken sözcü, Abbas’a bağlı Filistin istihbaratında görevli şahısların Cuma günü gelip fuar hazırlığını yapan iki öğrenciyi tutukladıklarını, onlardan sonra bugün işgal güçlerinin gelip fuarı dağıttığını söyledi. 

FİEM

Yorumlar