Siyonist Rejim Kudüslü 3 Kişiye Ev Hapsi Cezası Verdi

Filistinlileri sindirmeye çalışan işgal rejimi işgal altındaki Kudüs’te 3 çocuğa ev hapsi cezası verdi. 

Görüntülenme: 1584 Tarih: 10 Şubat 2017 21:02
Siyonist Rejim Kudüslü 3 Kişiye Ev Hapsi Cezası Verdi

Hukuk çevrelerinin verdiği bilgiye göre, işgal rejimi Kudüslü aktivist Vadi Hulve Bilgi Merkezi Müdürü Cevad Siyam’a ev hapsi verdi ve üçüncü şahsın kefaletiyle serbest bırakıldı.
Kaynaklar işgal rejiminin aynı şartları Muhammed Siyam ve Ziya Beydun’a da uyguladığını belirterek, üç kişinin de işgal polisine saldırma suçlamasıyla tutuklandıklarını ve darp edildiklerini ifade ettiler.
Siyonist işgal rejimi Kudüs halkını sindirmek için çocuk, genç, kadın ve yaşlı demeden tutuklamalar yapıyor, sorgu merkezlerinde işkence ediyor, ev hapsine mahkûm ediyor, Kudüs’ten uzaklaştırma cezaları veriyor, evlerini yıkıyor veya topraklarını gasp ediyor.
Vadi Hulve Bilge Merkezi tarafından verilen habere göre, bir grup Yahudi yerleşimci işgal askerlerinin himayesinde Kudüs’ün güneyinde yer alan Silvan Beldesinde Karain ailesine ait avluya girip burada depo olarak kullanılan bir binaya el koydular.
İşgal rejiminin teşvikiyle Siyonistler bazı simsarlar aracılığıyla beldedeki toprak ve evleri ele geçirmek için yoğun bir çaba harcıyorlar. 
 
fiem

Yorumlar