Taleb Ebu Arar: Yahudilerin Mescid-i Aksa'da Hiçbir Hakları Yok

İşgal rejimi parlamentosu Knesset'in Arap üyelerinden milletvekili Taleb Ebu Arar, Yahudilerin Mescid-i Aksa'da ve Burak (Ağlama) Duvarı'nda hiçbir haklarının olmadığını söyledi. 

Görüntülenme: 3032 Tarih: 15 Mart 2017 00:49
Taleb Ebu Arar: Yahudilerin Mescid-i Aksa'da Hiçbir Hakları Yok

Ebu Arar, bugün (14 Mart Salı) yayınladığı bildiride, işgalcilerin enkazı üzerine Mescid-i Aksa'nın inşa edildiğini öne sürdüğü sözde heykelin kültür mirasını korumak için fon kurmalarını kınadı.
Arap milletvekili, Mescid-i Aksa'nın tüm bölümleriyle, iç ve dış duvarlarıyla sadece Müslümanlara ait olduğunu ve Yahudilerin Mescid-i Aksa'da herhangi bir haklarının olmadığını vurguladı.
Ebu Arar, Yahudilerin Mescid-i Aksa'nın toprağının tek zerresinde hakları olmadığına tarihin, büyük Yahudi hahamların, UNESCO'nun ve tüm dünyanın tanıklık ettiğini bildirdi.
İşgal hükümetinin ve fanatik Yahudi örgütlerinin Yahudilerin Filistin topraklarında hakları olduğunu ispat etmeye çalıştığını kaydeden Ebu Arar, Mescid-i Aksa'ya dokunulmasına asla izin vermeyeceklerini belirtti.
İşgal hükümetinin çabalarının kendisine hiçbir fayda sağlamayacağını kaydeden Ebu Arar, İslam ülkelerinin şu an uykuda olduğunu fakat uykudan uyanacaklarını söyledi.
 
fiem

Yorumlar