Bu çağrıların Nisan ayı ortasında başlayacak olan Yahudilerin Hamursuz (Pesah) Bayramı münasebetiyle düzenlenmesi planlanan büyük çaplı faaliyetlere hazırlık kapsamında yapıldığı ifade edildi.
Sosyal paylaşım sitelerinde ve heykel örgütlerinin internet sitelerinde yayınlanan çağrılarda yerleşimciler, önümüzdeki Perşembe günü Mescid-i Aksa'ya bitişik Emevi Sarayları bölgesinde yapılacak Hamursuz (Pesah) Bayramı'nda Kurban Takdimi provasına katılmaya davet edildi.
İlan edilen faaliyet programının Burak Duvarı Alanı'nda ve Kudüs'ün Eski Belde semtinde düzenlenecek faaliyetleri de içerdiği bildirildi.
Yahudi örgütlerinin bu münasebetle Perşembe günü Mescid-i Aksa'ya kalabalık bir şekilde baskın düzenlemeye hazırlandığı ifade edildi.
fiem
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu


