Siyonist Kaynaklar Açıkladı: İslami Cihad'a Askeri Gücünü Geliştirmede Kim Yardım Etti?

Siyonist rejim askeri uzmanları, Filistin İslami Cihad Hareketi'nin füze gücünün muhtemelen bugün Hamas'tan daha fazla olduğunu düşünüyor.  

Görüntülenme: 1715 Tarih: 25 Aralık 2019 11:59
Siyonist Kaynaklar Açıkladı: İslami Cihad'a Askeri Gücünü Geliştirmede Kim Yardım Etti?

Siyonist rejim askeri uzmanları, Filistin İslami Cihad Hareketi'nin füze gücünün muhtemelen bugün Hamas'tan daha fazla olduğunu düşünüyor.

Qodsna'nın haberine göre, İsrail Kanal 13 televizyonu siyasi kaynaklara dayanarak yayınladığı haberde, Filistin İslami Cihad Hareketi'nin en son çatışmada ortaya koyduğu füze gücünün, Siyonist rejim hükümetinin Gazze'nin çevresindeki Siyonist yerleşkelerin korunması amacıyla hava savunma sistemini güçlendirmek için 5 milyon Şikel ek bütçe ayırmasına sebep olduğunu duyurdu.

Bu iş, Siyonist yerleşkelerin başkanlarının talebi ile gerçekleşti.

Gerçekte, Gazze'den atılan füzelerden korunmak için hava savunma sistemlerinin güçlendirilmesini isteyen dört Siyonist yerleşkenin başkanları Netanyahu'dan 20 milyon Şikel istemişlerdi.

Söz konusu Siyonist kanal İslami Cihad'ın füze gücünü geliştirmekte olduğunu ve İranlı mühendislerin yardımıyla bu konuda Hamas'tan daha önde olduğunu kaydetti.

Son çatışmalarda İslami Cihat'ın füzelerinin düştüğü yerde 2 metre derinliğinde ve 16 metre çapında çukurlar açması Siyonistleri endişeye sevk etti.

Haberde şu ifadelere yer verildi: Filistin İslami Cihad Hareketi tıpkı Lübnan Hizbullah'ı gibi gücüne her geçen gün daha da arttırmaktadır.

Yediot Ahronot gazetesi ise bu konu ile ilgili olarak şunları yazdı:

'Ebu'l Atâ'nın terör edilmesinin ardından başlayan çatışmada İslami Cihad Hareketi İsrail'i 3 gün boyunca felç etti. Daha kapsamlı bir savaşın çıkması yani HAMAS, Hizbullah ve İran'ın da çatışmaya dahil olması halinde İsrail'in durumu ne olacaktır? Böyle bir durumda başımıza yüzlerce değil belki de onbinlerce patlama gücü daha yüksek füze yağacaktır.

Füzelerin nokta atış gücü her geçen gün daha da iyileşmektedir. İran da sınırlarımızın hemen yanında her gün gücünü arttırmaktadır. Tel Aviv'in güvenliğini tehdit eden silahlı gruplar her geçen gün daha da güçlenmektedir ve İsrail'in bu tehditlere karşı koyacak gücü de yoktur.'

Bilindiği gibi en son çatışmada İslami Cihat'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri 'Burak 120' füzesini ilk kez kullanmış ve Siyonistleri şoke etmişti.

kudusgunu.com

Yorumlar