Ebu Hamza'dan Dünya Kudüs Günü Çağrısı

Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri (Saraya el-Kudüs) sözcüsü Ebu Hamza şunları söyledi: ‘İşgali kabul etmiyoruz ve işgalcilerin Gazze Şeridi'nde kalmasına izin vermeyeceğiz.’ 

Görüntülenme: 153 Tarih: 05 Nisan 2024 22:35
Ebu Hamza'dan Dünya Kudüs Günü Çağrısı

Ebu Hamza, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Bu yıl Dünya Kudüs Günü tüm cepheleri alevlendirdiği ve tüm sahaları birleştirdiği için önceki yıllardan farklıdır. Gazze'de yaşananlar, hepimizin sorumluluğumuzu yerine getirmesini, ABD ve Siyonist cephaneliğiyle mücadele etmek için fedakârlık yapmamızı ve canımızı feda etmemizi gerektirmektedir.

Bugün Gazze'ye ve Filistin'e yardım etmek herkesin görevidir ve şeytanın kampına karşı hepimiz iman kampında birleşmeliyiz. Aksa Tufanı Operasyonunu askeri, güvenlik ve halk kesimlerindeki tüm direniş gruplarının desteğiyle, kararlı bir iradeyle, sahaların birliğini esas alarak sürdürüyoruz.

Bizim sahadaki varlığımız işgale karşı çıkmak demektir ve düşmanın da bunu çok iyi anlaması gerekiyor.

Filistin'in pak kanı Ürdün'de, Tunus'ta, Bahreyn'de ve diğer ülkelerde meyvelerini veriyor, Lübnan'daki Hizbullah'a, Irak'taki Hizbullah'a, Yemen'e ve Suriye'ye en içten selamlarımızı sunuyoruz.

Sizlere zaferi müjdeliyor, Filistin milletinin sabrının ve istikrarının tüm dünya milletlerine örnek olacağının garantisini veriyoruz.’

Ebu Hamza, Dünya Kudüs Günü'nde tüm özgür insanları, Siyonist rejimin ve ABD'nin tüm Arap ve Arap olmayan başkentlerdeki büyükelçiliklerini kuşatmaya, Filistin sınırlarına doğru ilerlemeye ve Filistin topraklarında güvenlik ve barış sağlanana kadar protestolara devam etmeye çağırdı.

rasthaber

Yorumlar