İslamî Cihad lideri: Bir sonraki İsrail savaşında el-Celil bölgesinin yarısı 72 saat içerisinde direnişin eline geçecek

Filistin İslamî Cihad Hareketi Lübnan temsilcisi Ebu İmad Rıfai, el-Cedid Televizyonu’nda katıldığı bir programda, bir sonraki İsrail savaşında, sınır bölgesinde bulunan işgal altındaki el-Celil’in yarısını 72 saat içerisinde ele geçireceklerini belirtti.  

Görüntülenme: 2163 Tarih: 05 Şubat 2015 17:13
İslamî Cihad lideri: Bir sonraki İsrail savaşında el-Celil bölgesinin yarısı 72 saat içerisinde direnişin eline geçecek

Filistin İslamî Cihad Hareketi Lübnan temsilcisi Ebu İmad Rıfai, el-Cedid Televizyonu’nda katıldığı bir programda, bir sonraki İsrail savaşında, sınır bölgesinde bulunan işgal altındaki el-Celil’in yarısını 72 saat içerisinde ele geçireceklerini belirtti.   

“Suriyeliler, Suriye rejimi ile İsrail arasında bir savaş olduğunu görseler; muhaliflerin de büyük çoğunluğu dahil olmak üzere rejimin yanında yer alırlar ve İsrail’e karşı savaşırlar” diyen Rıfai, “İslamî Cihad, direniş ekseninin bir parçası olduğu için, olası bir savaş durumunda, İsrail’le mücadelede yer alacağız” ifadelerini kullandı. 

Her savaş sonrası İsrail’in gücünün daha da zayıfladığını vurgulayan Ebu İmad Rıfai, olası bir savaşta el-Celil bölgesinin yarısının 72 saat içerisinde direniş cephesinin eline geçeceğini dile getirdi. 

İşte o programdan bir kesit: 

Haber Videosu

 
İslami Analiz

Yorumlar