İslami Cihad: Gelecek savaşta Siyonist düşmanın karşısına çok daha güçlü çıkacağız

İslami Cihad Hareketi liderlerinden Hadar Habib “İsrail iç koşullarından yararlanmaya çalışıyor. Özellikle seçim dönemini Filistin’de yeni bir kriz çıkarmak için kullanmak istiyor” dedi.  

Görüntülenme: 1780 Tarih: 17 Şubat 2015 04:40
İslami Cihad: Gelecek savaşta Siyonist düşmanın karşısına çok daha güçlü çıkacağız

İslami Cihad Hareketi liderlerinden Hadar Habib “İsrail iç koşullarından yararlanmaya çalışıyor. Özellikle seçim dönemini Filistin’de yeni bir kriz çıkarmak için kullanmak istiyor” dedi.

İslami Cihad lideri bugün düzenlediği basın toplantısında, Filistin’de akan kanların Siyonist İsrail’de oy toplama malzemesi olarak kullanıldığına işaret ederek “Biz, İsrail’de gerçekleşen her seçimde Filistinlilerin ağır bir bedel ödemesine alıştık. Akan kanlar oy toplamak için araç olarak görülüyor” dedi.

Siyonist İsrail’in her zaman Filistinlilere ve özel olarak Gazzelilere saldırma planı içerisinde olduğunun altını çizen Habib “Siyonist düşman yetkililerinin yaptığı son açıklamalar yeni bir savaşın yakın olduğuna işaret ediyor” dedi.

Filistin direnişinin gelecek savaşta daha güçlü bir söz söyleyeceğini vurgulayan İslami Cihad lideri “İsrail’in Gazze’ye düzenleyeceği yeni saldırıda, Filistin direnişinin çok daha güçlü olduğunu göreceğiz. Direniş, Filistin’in halkını savunmasını bilir. Son Gazze savaşıyla gücümüzü ortaya koyduk” dedi.

İslami Analiz

Yorumlar