Filistinli Gencin Araçlı Eyleminde 7 Siyonist Yaralandı

Siyonist kaynaklar, Filistinli bir eylemcinin bugün işgal altındaki Kudüs şehrinde sınır muhafızlarına yönelik yaptığı araçlı saldırıda 7 Siyonist’in yaralandığını, eylemi yapan kişinin de öldürüldüğünü belirttiler.  

Görüntülenme: 1570 Tarih: 06 Mart 2015 14:22
Filistinli Gencin Araçlı Eyleminde 7 Siyonist Yaralandı

Kaynaklar, eylemi gerçekleştiren Filistinlinin bugün (6 Mart Cuma) Kudüs’ün El-Misrare bölgesinde sınır muhafızları karargâhı yakınlarında Siyonistlerin üzerine aracını sürmesi sonucu 5 Siyonist askerle bir motosiklet sürücüsünün ve yoldan geçen bir kişinin yaralandığını ifade ettiler.

Hastane kaynakları, saldırının ardından hastaneye kaldırılan Siyonistlerden bazılarının hafif bazılarının da orta derece yaralandıklarını belirttiler.

İşgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesi verdiği haberde, hafif metro güvenliğinin saldırıyı düzenleyen Filistinliye ateş açması sonucu eylemi gerçekleştiren Filistinlinin ağır yaralandığını ve daha sonra hayatını kaybettiğini kaydetti.

Filistinli kaynaklar ise, eylemi yapan kişinin işgal altındaki Kudüs’ün Babu'l-Amud sakinlerinden Muhammed Mahmud Es-Selayime (21) olduğunu ifade ettiler.

fiem

Yorumlar