Siyonist Askerler Çocukları Gözaltına Aldı

İşgal polisinin dün akşam (23 Mart Pazartesi) Mescid-i Aksa'nın avlusundan altı çocuğu gözaltına aldığı bildirildi.  

Görüntülenme: 1476 Tarih: 24 Mart 2015 19:16
Siyonist Askerler Çocukları Gözaltına Aldı

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, işgal polisi Mescid-i Aksa'nın avlusunda oynayan Filistinli çocuklara müdahale etti. İşgal polisinin çocukları taş attıkları gerekçesiyle darp ettiği ve altı çocuğu gözaltına aldığı, gözaltına alınan çocukların yaşlarının 12 ila15 arasında değiştiği ifade edildi.

Görgü tanıkları, işgal polisinin Beşşar Necib, Tevfik Necib, Emir El-Maliki, Abd El-Bekri, Eymen Heşime ve Hüseyin Avad'ı gözaltına alarak El-Kettanin Kapısı'ndan çıkararak Eski Belde'deki Beit Eliyahu Karakolu'na götürdüğünü söyledi.

İşgal güçleri ayrıca dün gece ve bu sabah erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs'te gerçekleştirdiği operasyonlar sırasında 10 kişiyi gözaltına aldı.

İşgal rejimi medya kaynakları, işgal güçlerinin Batı Yaka'da bu sabah İslami Direniş Hareketi (Hamas) üyesi oldukları gerekçesiyle altı Filistinliyi gözaltına aldığını bildirdi.

İşgal güçleri ayrıca Bi'r Es-Seba kentindeki Eshel Cezaevi'nde yatan eşini ziyarete giden Kudüslü bir kadını gözaltına aldı.

Zatera kontrol noktasında bulunan işgal askerlerinin de dün gece Batı Yaka'nın kuzeyindeki Kabatya beldesinden bir genci gözaltına aldığı ifade edildi.

fiem

Yorumlar