Kudüs'te Gözaltılar

İşgal güçleri bu sabah (28 Nisan Salı) erken saatlerde düzenlediği baskınlar sırasında Batı Yaka'da ve Kudüs'te Filistinli altı genci gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan dördünün El-İseviyye beldesinden olduğu bildirildi.  

Görüntülenme: 1484 Tarih: 28 Nisan 2015 08:09
Kudüs'te Gözaltılar

Quds Press Haber Ajansı'nın edindiği bilgiye göre, işgal güçleri Kudüs'ün El-İseviyye beldesinde birçok eve baskın düzenleyerek Ali Mahmud, Murad Eş-Şeludi, Mahmud Abdurrauf ve Muhammed Atiyye'yi gözaltına aldı.

Et-Tur Mahallesi sakinlerinden Ali Ebu Ğannam'ın işgal askerlerince şehit edilmesinin arından Cumartesi günü erken saatlerden dün gece geç saatlere kadar El-İseviyye beldesinde Filistinli gençlerle işgal güçleri arasında aralıklı olarak çatışmalar yaşandı.

Öte yandan işgal ordusunun bu sabah erken saatlerde Batı Yaka'nın güneyindeki iki Filistinliyi evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı ifade edildi.

İşgal televizyonu 10'uncu kanalı, gözaltına alınan Filistinlilerin Beytlahim'den ve El-Halil'e bağlı Beyt Ava beldesinden olduklarını ve işgal rejimi iç istihbarat teşkilatı "Şabak" tarafından arandıklarını öne sürdü.

fiem

Yorumlar