Siyonist Mahkemeden Kudüslü Kadınlara Ceza!

İşgal rejimi "Sulh Mahkemesi", bu sabah (28 Nisan Salı) yapılan duruşmada, Kudüslü üç kadına çeşitli sürelerde Mescid-i Aksa'dan uzaklaştırma ve para cezası verdi.  

Görüntülenme: 1597 Tarih: 28 Nisan 2015 03:32
Siyonist  Mahkemeden Kudüslü Kadınlara Ceza!

Kudüslü kaynaklardan edinilen bilgiye göre, mahkeme Suad Ubeydiye'yi Mescid-i Aksa'dan dört ay uzaklaştırma cezası ile 1500 şikel para cezası ile cezalandırdı.

İşgal mahkemesi ayrıca, Selva Ğazzavi'ye üç ay Mescid-i Aksa'dan uzaklaştırma ve 1000 şikel para cezası verirken, İkram Ğazzavi'yi ise 45 gün Mescid-i Aksa'dan uzaklaştırma ve 500 şikel para cezasıyla cezalandırdı.

İşgal polisi, her üç kadını da dün Mescid-i Aksa'nın Es-Silsile Kapısı yakınlarında gözaltına almış ve akşam geç saatlerde ertesi sabah mahkemede hazır olmaları şartıyla serbest bırakmıştı.

İşgal güçleri Filistinli kadınların kimliklerine Mescid-i Aksa'ya girişte dışarıya çıkarken geri vermek üzere el koyuyor. Mescid-i Aksa'nın avlusunda Yahudi yerleşimcilerin baskınlarına karşı direnen ve yerleşimcileri protesto eden kadınları ise dışarıya çıkarken gözaltına alıyor.

fiem

Yorumlar