Raid Salah Kudüs Konusunda Uyarıda Bulundu

1948'de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah, işgal rejiminin Kudüs halkına karşı birinci dereceden bir terör stratejisi izlediğini söyledi.  

Görüntülenme: 1477 Tarih: 29 Nisan 2015 04:13
Raid Salah Kudüs Konusunda Uyarıda Bulundu

İşgal rejiminin Kudüslülerin yalnızlık hissetmesini ve hiç kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini düşünmesini istediğini belirten Şeyh Raid Salah, Kudüslülerin işgal rejiminin bu komplosundan daha büyük olduğunu ifade etti.

Şeyh Raid Salah, Filistin Enformasyon Merkezi'ne verdiği röportajda, işgal rejiminin özellikle bu günlerde Mescid-i Aksa'nın göbeğindeki Kubbetu's-Sahra'nın enkazı üzerinde sözde heykelin inşasının zamanının geldiği yönünde asılsız haberler yaydığına dikkat çekerek, işgalcinin tüm asılsız kuruntularının Mescid-i Aksa'da nöbet tutan erkeklere ve kadınlara çarparak darmadağın olacağını belirtti.

İşgal rejiminin 1948'de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlilere yönelik planlarına da değinen Şeyh Raid Salah, işgalcilerin Filistinlilerin evlerini yıkarak tehcire zorla göçe zemin hazırlamak istediklerini söyledi.

Şeyh Raid Salah, Filistinli esirlerin işgal zindanlarından kurtarılmaları için gece-gündüz demeden çaba sarf edilmesi çağrısında bulundu.

Yorumlar