Amman'da 1. Kudüs Kongresi!

Ürdün'deki Müslüman Kardeşler cemaatine yakın bir siyasi parti olarak bilinen İslâmî Çalışma Cephesi Partisi'nin kadın kolları tarafından organize edilen Birinci Kudüs Kongresi, Ürdün'ün başkenti Amman'da düzenlenecek. Yarın (9 Mayıs Cumartesi) başlayacak olan kongrenin iki gün süreceği bildirildi.  

Görüntülenme: 1361 Tarih: 08 Mayıs 2015 12:53
Amman'da 1. Kudüs Kongresi!

"İşgalin normalleştirilmesine karşı direniş, milli menfaat ve insanlık onuru" sloganıyla düzenlenecek kongrede, işgal rejimiyle uzlaşma çalışmalarının değişik boyutlarıyla ele alınacağı ifade edildi.

İslâmî Çalışma Cephesi Genel Sekreteri Muhammed Avad Ez-Zebud'un yaptığı ve partinin basın bürosu tarafından bugün yayınlanan açıklamada, İslami hareketin tüm yanıltma ve kafa karıştırma çabalarına karşı mücadelesini sürdüreceği dile getirildi.

Zebud açıklamasında siyonist işgalle ilişkilerin normalleştirilmesine karşı mücadelede tüm ulusal güçlerin tek bir safta toplanmaları gerektiğini vurguladı.

İslâmî Çalışma Cephesi Genel Sekreteri Zebud, partilerinin, Ürdün'ün gasp edici işgalciyle her ne şekilde olursa olsun bir ilişki içine girmesine, siyasi, ekonomik, tarımsal, kültürel veya turizm alanında bir ittifak kurmasına kesinlikle karşı olduğunu söyledi.

Zebud, siyonist düşmanla şüpheli bir ilişki içine girilmesinin de Ürdün'e karşı bir komplo olacağını hatırlatarak, Ürdün halkının işgalciyle ilişkileri geliştirmeye, normalleştirmeye ve onun önünde eğilmeye karşı durmaya devam edeceğini vurguladı.

fiem

Yorumlar