Kudüs'te Yeni Bir Eylem

İşgal polisi, Filistinli olduğu tahmin edilen bir gencin işgal altındaki Kudüs kentinde bıçaklı eylem gerçekleştirdiğini ve saldırıda bir Yahudi yerleşimcinin hafif şekilde yaralandığını söyledi.  

Görüntülenme: 1319 Tarih: 11 Mayıs 2015 00:58
Kudüs'te Yeni Bir Eylem

İşgal polisi, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, bu sabah (11 Mayıs Pazartesi) işgal polisine ulaşan ilk bilgilere göre, bir İsraillinin Kudüs kentinin doğusundaki Mishor Adumim Kavşağı'nda şüpheli bir kişi tarafından bıçaklandığını, saldırganın Filistinli olduğunun tahmin edildiğini belirtti.

Bıçaklı saldırıda hafif yaralanan Yahudi yerleşimcinin Kudüs'teki Hadassah Har Hatzofim Hastanesi'ne kaldırıldığını bildiren işgal polisi, işgal ordusunun ve işgal polisinin saldırı sonrası olay yerinden kaçan kişiyi yakalamak üzere bölgede arama faaliyeti başlattığını ve saldırganın henüz kimliğinin tespit edilemediğini ifade etti.

İşgal güçlerinin baskılarına tepki olarak Kudüs kentinde son aylarda Filistinliler tarafından Yahudi yerleşimcilere ve işgal askerlerine yönelik çok sayıda otomobil ile çarpma ve bıçaklı saldırı eylemi gerçekleştirildi.

fiem

Yorumlar