Kudüs'te Siyonist Subaya Saldıran Genç Şehit Edildi

İşgal altındaki Kudüs kentinin Babu'l-Amud Mahallesi'nde bu sabah (21 Haziran Pazar) Filistinli bir genç, bir işgal subayını bıçakladıktan sonra şehit edildi.  

Görüntülenme: 1439 Tarih: 21 Haziran 2015 04:37
Kudüs'te Siyonist Subaya Saldıran Genç Şehit Edildi

İşgal rejimi kaynaklarına göre, Filistinli bir genç Babu'l-Amud'da bir işgal subayını boynundan bıçakladı. Subayın saldırıda ağır yaralandığı bildirildi.

Bıçaklı saldırı sonrası işgal güçlerinin eylemi gerçekleştiren Filistinli gence ateş açtığı ve ağır yaralanan gencin kısa süre sonra hayatını kaybettiği ifade edildi.

Saldırı sonrası işgal güçlerinin Babu'l-Amud bölgesini kuşatarak Filistinlilere saldırmaya başladığı kaydedildi.

İşgal televizyonu 7'inci kanalı, ilk bilgilere göre eylemi gerçekleştiren Filistinli gencin 18 yaşlarında olduğunu ve Batı Yaka'dan geldiğini belirtti.

Kudüs'teki işgal belediyesi başkanı Nir Barkat'ın saldırı sonrası olay yerine gelerek incelemelerde bulunduğu ifade edildi.

Kudüs'teki bıçaklama eylemi, son 48 saat içerisinde işgalcileri hedef alan ikinci eylem. Cuma günü de Ramallah'ın batısında Filistinlilerin ateş açması sonucu Yahudi yerleşimcilerden biri ölmüş ve ikisi de yaralanmıştı. İşgal güçleri eylemi gerçekleştirenleri henüz yakalayamadı.

fiem

Yorumlar