Siyonist Rejim Mescid-i Aksa'da Terör Estirmeye Devam Ediyor

Yahudi yerleşimciler bugün (28 Haziran Pazar) işgal güçlerinin himayesinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlerken, işgal polisinin Mescid-i Aksa'nın avlusunda Ürdünlü bir kadını gözaltına aldığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1540 Tarih: 28 Haziran 2015 07:47
Siyonist Rejim Mescid-i Aksa'da Terör Estirmeye Devam Ediyor

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, işgal polisi Mescid-i Aksa'yı ziyaret eden Ürdünlü bir kadını gözaltına alarak, sorguya çekmek üzere Kudüs kenti "Babu'l-Halil" bölgesindeki El-Kışla sorgu merkezine götürdü. Ürdünlü kadının neden gözaltına alındığına dair herhangi bir bilgi verilmedi.

Bu arada, Yahudi yerleşimcilerden oluşan gruplar bu sabah işgal subaylarının ve polisinin yoğun güvenlik önlemleri altında El-Mağaribe Kapısı'ndan geçerek Mescid-i Aksa'ya girdi.

Yerleşimcilerden birinin Mescid-i Aksa'nın avlusunda Kubbetu's-Sahra Mescidi önünde ayin yaptığı ve cemaatin yerleşimciye tepki gösterdiği ifade edildi.

Mescid-i Aksa cemaatinin baskın düzenleyen Yahudi yerleşimcileri protesto ederek kovaladığı ve yerleşimcilerin Es-Silsile Kapısı'ndan çıkarak Mescid-i Aksa'yı terk etmek zorunda kaldıkları, işgal polisinin Mescid-i Aksa'yı ziyarete gelen Müslümanların kimliklerine girişte el koymayı sürdürdüğü kaydedildi.

fiem

Yorumlar