Ağrı Hüda-Par'dan Kudüs Günü Basın Açıklaması

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığı tarafından “Dünya Kudüs Günü” münasebetiyle bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada İsrail’in İslam Ümmetinin bağrına saplanmış bir hançer olduğu şuurunun oluşması ve Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşması gerektiği vurgulandı.  

Görüntülenme: 3238 Tarih: 12 Temmuz 2015 05:00
Ağrı Hüda-Par'dan Kudüs Günü Basın Açıklaması

Ramazan ayının son Cuma günü olarak kabul edilen Dünya Kudüs Günü'nde Ağrı Hür Dava Partisi İl Başkanı Şaban Gökhan imzasıyla yazılı bir basın açıklaması yapıldı.

Açıklamada, HÜDA PAR olarak İsrail işgalinin sona erdirilmesi bilincini oluşturmaya çalıştıklarını belirten   Gökhan, tüm Müslümanların duyarlı olması  ve birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Gökhan, İsrail ve Amerikanın İslam coğrafyasındaki pervasızlıklarının Müslümanların seçtikleri liderlerden kaynaklandığını hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti:

” Yıllardır Dünya Müslumanlar  taraf ndan her yıl ramazan ayının son Cuma’sı Dünya Kudüs Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de yıllardıir Ağrı'da bu vesileyle Kudüs'ün yani Müslümanların ilk Kıblesi Mescid-i Aksa'nın esaretini, işgalini müslümanlara hatırlatıyor ve Mescid I Aksa'nın özgürleştirilmesi ve müslümanların bağırina saplanmış İsrail terör devleti'nin ve işgalinin sona erdirilmesi  bilincini oluşturmaya çalışıyoruz. Müslümanların seçtikleri liderler ABD ve İsrail işbirlikçileri dostları olmazlarsa, İsrail terör devleti İslam coğrafyasındaki işgalini ve zulmünü bu pervasızlıkla yapamaz, sürdüremez.   “

 

Örgütlü yapıların olması Müslümanları rahatlatacağını belirten  Gökhan,  “Belki de en önemlisi Müslümanların bugün varolan örgütlü İslami yapıları 1948 de olsaydı, acısını halen yaşadığımız işgal de gerçekleşmeyecekti. Dünyadaki tüm Müslümanlara düşman olan, İsrail ve onun en büyük destekçisi  Amerika'dır. Bu yüzden tüm Müslümanlar duyarlı olmalı, birlik olmalı ve ortak düşmanımız İsrail ve Amerika'nın çıkarlarına ve varlıklarına karşı imkanları nispetinde karşı koymalıdır. Kudüs özgürleşirse, ümmet özgürlüğüne kavuşacaktır. Rabbimizden Kudüs'ü özgürleştirmeyi biz Selahattin'in torunlarına nasip eylemesini diliyoruz. “ ifadelerine yer verdi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Yorumlar