Kudüslü Gençler "Bayramımız Aksa'yla" Kampanyası Düzenledi

Kudüslü "Sanid" Gençlik Grubu, Siyonistlerin saldırılarına maruz kalan ve Yahudiler ile Müslümanlar arasında zaman ve mekan bakımından ikiye bölünmek istenen Mescid-i Aksa'ya destek amacıyla "Bayramımız Aksa'yla" kampanyası başlattı.  

Görüntülenme: 1607 Tarih: 24 Eylul 2015 13:38
Kudüslü Gençler

"Sanid" Gençlik Grubu, 2014 yazında işgal ordusunun Gazze Şeridi'ne saldırısı sırasında faaliyetlerine başladı ve "Ruhumuz Gazze'de" kampanyası düzenleyerek Kudüslülerin bayram namazında giymeleri için üzerinde kampanyanın sloganının yazılı olduğu 15 bin t-shirt dağıttı.

Grup Genel Koordinatörü Beşşar Muşni, "Sanid" Gençlik Grubu'nun kurulduğu günden bu yana gençlerin bilinç ve kültür düzeyini yükseltmeyi hedefleyen bir dizi faaliyet gerçekleştirdiğini söyledi.

Muşni, hedeflerinden birinin de Kudüs gençlerini gelişmeleri seyreden bir unsur olmaktan çıkarıp toplumsal sorunlara müdahale eden aktif bir unsur haline getirmek olduğunu ifade etti.

"Sanid" Gençlik Grubu Genel Koordinatörü, Mescid-i Aksa'ya destek için bayramın ilk günü üzerinde "Bayramımız Aksa'yla" yazan t-shritler giyeceklerini söyledi.
fiem

Yorumlar