Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği'den Tüm Müslümanlara Kudüs Çağrısı

Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği, bütün Müslümanları güçleri oranında Mescidi Aksa ve Filistin için başlayan intifadaya destek vermeye davet ederek, “Canıyla yardım edebilen canıyla, malıyla yardım edebilen malıyla, kalemiyle yardım edebilen kalemiyle yardım etsin” dedi.  

Görüntülenme: 1400 Tarih: 10 Ekim 2015 21:14
Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği'den Tüm Müslümanlara Kudüs Çağrısı

Sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada Karadaği, Filistin’deki olayların işgalci ve bütün dünyayı şaşırttığını belirterek, bütün Müslümanları Aksa ve Filistin’e yardım etmeye çağırdı.

Karadaği, sözlerini şöyle sürdürdü: “Filistin’in onurlu ve izzetli kadınları şerefini korumak adına öldürüyor ve öldürülüyorlar. Bazıları "Onlar evlerinde otursunlar. Sen de onların evlerinde oturması için çağrı yap" diyorlar. Ömrünün baharında saçları jöleli gençlerin de canlarını feda ettiklerini görüyoruz. Görüntü sakın sizi aldatmasın. Siyonist liderlerle onların dümeninde hareket edenlerin aklından 60 yıldır halkını asimile etmeye ve bastırmaya çalıştıkları işgal altındaki bu topraklarda üçüncü intifadanın başlayacağı asla geçmiyordu.”

Karadaği yaptığı açıklamanın devamında, dünyanın dört bir yanındaki Müslümanları Kudüs ve Mescidi Aksa için başlayan intifadaya destek vermeye çağırdı.

fiem

Yorumlar