Siyonistler Kudüs'te Filistinli Genç Kızı Vurdu

Siyonist işgal güçleri Kudüs yakınlarında bir işgalci askeri bıçakla yaraladığı iddiasıyla Filistinli genç kızı vurdu.  

Görüntülenme: 1247 Tarih: 09 Kasım 2015 20:10
Siyonistler Kudüs'te Filistinli Genç Kızı Vurdu

Siyonist kaynaklar, Beytlahim’den olan Hılve Selim Alyan (22) adındaki Filistinli genç kızın Kudüs’ün güneyinde askerlere karşı bıçaklı eylemde bulunduğunu, saldırıda bir askerin yaraladığını genç kızın da işgal askerlerinin ateş açmasıyla yaralandığını duyurdular.

Diğer taraftan bugün (8 Kasım Pazar) sabah Beytlahim yakınlarında Filistinli gençlerin taşlı eylemi sonucu bir araçta bulunan iki Siyonistin yaralandığı belirtildi.

Olayla ilgili haberi veren işgal radyosu, Beytlahim kentinde Husan Beldesi yakınlarında Filistinli gençlerin taş atmaları sonucu yoldan geçen bir araçtaki iki Yahudi yerleşimcinin yaralandığını belirtti.

Haberde ayrıca, yine Beytlahim’de Bilal b. Rebah Mescidi çevresinde Filistinli gençlerin işgal askerlerine ve Yahudi yerleşimcilere taş atmaları sonucu bir yerleşimcinin yaralandığı kaydedildi.

El-Halil’de meydana gelen silahlı eylemde bir askerin ölmesi ve üçünün de yaralanması üzerine El-Halil şehrini kuşatan işgal güçlerinin buradaki baskın ve aramaları ise sürüyor.

fiem

Yorumlar