Katil Rejim Kudüs'te Bir Genci Şehit Etti

Siyonist işgal güçleri bugün (10 Kasım Salı) Kudüs’ün Babu’l-Amud Kapısı bölgesinde işgal askerlerine bıçaklı eylemde bulunduğu iddiasıyla Kudüslü bir genci şehit etti.  

Görüntülenme: 1520 Tarih: 10 Kasım 2015 07:19
Katil Rejim Kudüs'te Bir Genci Şehit Etti

Yerel kaynaklar vurularak şehit edilin gencin Kudüs’ün Eski Belde semtinde yer alan Babu’l-Hıtta Mahallesi sakinlerinden olduğunu belirttiler.

Diğer yandan yine aynı saatlerde işgal altındaki Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Beyt Hanina Beldesine yakın Pisgat Ze’ev Yahudi yerleşkesinde işgal güçleri metro güvenlikçilerinden birine saldırıp yaraladıkları iddiasıyla 12 ve 13 yaşlarında olan iki çocuğa silahla saldırdı. Saldırıdan sonra biri ağır yaralanan iki çocuk işgal güçleri tarafından tutuklandı.

Ulaşan son bilgilere göre yine Babu’l-Amud bölgesinde işgal güçlerinin ateş açması sonucu yabancı uyruklu bir kişi yaralandı.

Filistinli gençlerin bıçaklı eylemleri karşısında sarsılan ve psikolojileri bozulan işgal askerleri kendi gölgelerinde korkar oldular. Panikleyen işgal askerleri şüphelendikleri her Filistinliye eylem yapacağı korkusuyla ateş açıyor.

fiem

Yorumlar