Ankara'da Basketbol İçin 60 Mosad Ajanı

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri H Grubu'nda bugün 20.00'de İsrail ile oynayacağı maç öncesi Ankara'da güvenlik alarmı verildi.  

Görüntülenme: 1871 Tarih: 21 Kasım 2015 07:09
Ankara'da Basketbol İçin 60 Mosad Ajanı

TÜRKİYE

Haberi Sosyal Medyada Paylaş !21.11.2015 09:16:11

60 Mossad ajanı İsrail maçı için Ankara'da

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri H Grubu'nda bugün 20.00'de İsrail ile oynayacağı maç öncesi Ankara'da güvenlik alarmı verildi.60 Mossad ajanı İsrail maçı için Ankara

Müsabaka öncesi yapılan Spor Güvenlik Toplantısı'na, Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilisi, Emniyet Spor Dairesi Başkanlığı ve diğer birimlerin dışında ilk defa Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan da katılım gerçekleşti. Düzenlenen toplantıda İsrail maslahatgüzarının istekleri de dikkat çekti. İsrail maslahatgüzarı, bomba imha ekibi ve bomba imha kutusunun yanı sıra birçok istekte bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan toplantıya katılan yetkili ve diğer yetkililer ise, Türkiye'de yapılan uluslararası müsabakalarda hiçbir zaman sıkıntı olmadığını belirterek, kafileyi en üst düzeyde sorunsuz bir şekilde ağırlayıp, geri göndereceklerini dile getirdiler.

 

Kaynak : Milliyet

 

 

Yorumlar