İslami Cihad İntifadanın Sürmesinde Israrlı

Filistin’de faaliyet gösteren İslamî Cihad Hareketi liderlerinden Şeyh Halid El-Bataş, Kudüs İntifadası’nın pratikte çok şeyler kazandırdığını belirterek şu anda muhtaç oldukları tek hususun Filistin’i işgalden tamamıyla temizlemek için sabır ve sebat olduğunu söyledi.  

Görüntülenme: 1797 Tarih: 04 Aralık 2015 13:41
İslami Cihad İntifadanın Sürmesinde Israrlı

İslamî Cihad liderlerinden Şeyh Bataş yaptığı açıklamada, Filistin halkının Batı Yaka’yı katil yerleşimcilerden temizleme sözünü yerine getirdiğini belitti.

Hareketin bugün düzenlediği ve binlerce kişinin katıldığı gösteride bir konuşma yapan Bataş “Filistin intifadası devam ediyor. İslamî Cihad Hareketiyle diğer direniş grupları Kudüs ve Batı Yaka tamamıyla özgürleşinceye kadar direnişin ve intifadanın devamından yanadır ve bunda ısrar ediyorlar” dedi.

İslami Cihad lideri konuşmasında ayrıca, bu Cuma’nın hak, direniş, intifada, cihad ve işgalciye karşı direniş yolundaki sebatın cuması olduğunu ifade etti.

Başta Hamas ve İslamî Cihad hareketleri olmak üzere Filistin’deki direniş grupları Kudüs İntifadası’nı desteklemekte ve sahiplenmektedirler.

fiem

Yorumlar