Siyonist Güçler Batı Şeria ve Kudüs'te Çok Sayıda Filistinliyi Tutukladı

İsrail güvenlik güçleri günün ilk saatlerinde Nablus, Cenin, El-Hali ve Kudüs'te gerçekleştirdiği operasyonlarda 15 Filistin'liyi tutukladı.  

Görüntülenme: 1560 Tarih: 07 Aralık 2015 17:58
Siyonist Güçler Batı Şeria ve Kudüs'te Çok Sayıda Filistinliyi Tutukladı

Batı Şeria'nın Kuzeyinde bulunan Nablus'ta operasyon düzenleyen işgal güçleri Karyot köyünde, her ikisi de 22 yaşında olan Muhammed Süleyman ve Galim Mahmud Abdullah'ı, Sebastiye köyünde ise Kuteybe Mahmud Azim isimli genci evlerine baskınlar düzenleyerek tutukladı. 
 
El-Halil'de ise işgal güçleri düzenledikleri operasyonlarda 3 çocuğu ve iki genci tutukladı. Evlere baskın düzenleyen siyonist güvenlik güçleri, 13 yaşındaki engelli Raşid Ali Ebu Asbe'yi, yaşları 13 ve 16 olan Leys ve Ahmed Bacis El-Bev kardeşleri tutukladı. Halil'in Hale Hadur mahallesindeki baskında ise 29 yaşındaki Kayid Muhammed El-Yemeni ise evine düzenlenen baskında tutuklandı. İşgal güçlerinin tutukladıkları kişiler arasında 25 yaşındaki görme engelli Filistinli'nin de bulunduğu belirtildi.
 
Cenin'deki kamplara düzenlenen baskınlarda ise Lütfi Muhammed Ebu Nasr ve Muhammed Eş-Şelbi isimli iki genç tutuklandı. 
 
Kudüs'teki operasyonlarda da işgal güçleri şehid babası Fahri İskafi'yi ve 4 çocuğu tutukladı. Operasyon sırasında ses bombaları, zehirli gaz ve plastik mermi kullanan işgal güçleri, 15 yaşındaki Nesim Ribah Halid Muheysin'i, 17 yaşındaki Rami Nasir Muheysin'i, 17 yaşındaki Nesim Emced Muheysin'i ve İbrahim Salih el-Colani'yi tutukladı. 
 

 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar