Hıdır Adnan:''Filistinliler, Evleri Yıkılan Şehit Ailelerine Evlerini Açsın.''

Filistin İslami Cihad Hareketi Liderlerinden Hıdır Adnan bugün yaptığı açıklamada, işgal devletinin şehid ailelerinin barınma hakkını gasp etmesine değindi.  

Görüntülenme: 1878 Tarih: 04 Ocak 2016 11:13
Hıdır Adnan:''Filistinliler, Evleri Yıkılan Şehit Ailelerine Evlerini Açsın.''

İşgal devletinin şehit ailelerinin evlerini yıkarak, evlerin içine beton dökerek barınma hakkını gasp ettiğini belirten Adnan, bu tür baskı ve yıldırma politikalarının Filistin halkını direniş yolundan geri çeviremeyeceğini belirtti. 
 
Adnan işgalcilerin bu tür aptalca icraatlarının işgale karşı halk direnişini daha da arttırdığını belirtti ve tüm Filistinlilere evi yıkılan şehit ailelerine evlerini açma çağrısında bulundu. Adnan bunun hem dini hem ahlaki, hem de vatani bir sorumluluk olduğunu ifade etti.
 
İşgal güçleri, iki şehit Baha Alyan'ın ve Ala ebu Cemel'in Cebel el-Mukber'deki evlerini yıkma kararı aldı. Bugün yıkım kararını gerçekleştirmek için evlerin bulunduğu bölgeye giden işgal güçleri, evlere ulaşımı da engelledi.

Şehit Baha Alyan'ın evinin üç katlı bir apartmanda bulunması sebebiyle apartmanı yıkmayan işgal güçleri, Alyan'ın bulunduğu dairenin içine iş makineleriyle beton döktü. 
İSLAMİANALİZ

Yorumlar