Kudüs'te Çıkan Çatışmada İki Siyonist Asker Yaralandı

Kudüs'e bağlı El-İseviyye köyünde Filistinli gençlerin dün akşam (13 Ocak Çarşamba) işgal güçlerine düzenlediği molotoflu saldırıda iki işgal askerinin yaralandığı ve işgal güçlerinin Kudüs'te Filistinli üç çocuğu gözaltına aldığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1544 Tarih: 14 Ocak 2016 15:31
Kudüs'te Çıkan Çatışmada İki Siyonist Asker Yaralandı

İşgal rejimi medyası, Filistinli gençlerin işgal askerlerinden birine molotof kokteyli attığını ve askerin yanarak yaralandığını, yanan askeri söndürmek için yaklaşan bir başka işgal askerinin de alev aldığını ve hafif şekilde yaralandığını bildirdi.

İşgal güçlerinin köye düzenlediği baskın sırasında işgal askerleriyle Filistinliler arasında çatışmaların yaşandığı ve 10 yaşındaki Kusayy Yunus isimli çocuğun işgal güçlerince gözaltına alındığı ifade edildi.

Bu arada, Filistinli gençlerin Kudüs'ün Silvan beldesinde işgal güçlerine boru tipi el yapımı bomba attığı ve işgal güçlerinin beldeye düzenlediği baskın sırasında çok sayıda ses bombası ve plastik mermi kullandığı bildirildi.

İşgal güçlerinin ayrıca Kudüs'e bağlı Beyt Hanina beldesinde Muhammed El-Herbaviyye ve Hüsam Sebitan isimli çocukları gözaltına aldığı ifade edildi.

fiem

Yorumlar