Kudüs'teki Şehadet Eyleminde 3 Siyonist Asker Ağır Yaralandı(VİDEO)

İşgal altındaki Kudüs kentinde bugün (3 Şubat Çarşamba) öğle saatlerinde gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde 3 kadın asker ve bir işgal polisi ağır yaralanırken kadın askerlerden birinin klinik ölümünün gerçekleştiği ifade edildi. Eylemi gerçekleştiren Filistinli üç gencin ise şehit oldukları bildirildi. 

Görüntülenme: 1705 Tarih: 03 Şubat 2016 02:59
Kudüs'teki Şehadet Eyleminde 3 Siyonist Asker Ağır Yaralandı(VİDEO)

İşgal rejimi kaynakları, işgal güçlerinin Filistinli üç gence bıçaklama eylemini gerçekleştirmelerinin hemen ardından ateş açtığını ve gençlerin olay yerinde şehit olduklarını ifade etti. Bu arada, işgal askerlerinden bazılarının yanlışlıkla kendi arkadaşlarına ateş açtıkları belirtildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan bildiride, Kudüs'ün Babu'l-Amud semtinde bıçaklama eylemini gerçekleştiren gençlerin Cenin vilayeti sakinlerinden olduklarını açıkladı.

Yerel kaynaklar, şehit gençlerin Cenin'e bağlı Kubatya beldesi sakinlerinden 21 yaşındaki Ahmed Nacih Ebu'r-Rab, 20 yaşındaki Muhammed Ahmed Kemil ve Cenin kenti sakinlerinden 22 yaşındaki Ahmed Nacih İsmail olduğunu bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, işgal polisinin Kudüs'ün Eski Belde semtini giriş-çıkışa kapattığını ve hareket eden her şeye ateş açtığını, Babu'l-Amud semtinde büyük bir gerginliğin yaşandığını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FİEM

Yorumlar