Kudüs ve Batı Yaka'daki Çatışmalarda Onlarca Filistinli Yaralandı

İşgal altındaki Batı Yaka ve Kudüs'te dün (9 Şubat Salı) dokuz noktada işgal güçleriyle Filistinliler arasında yaşanan çatışmalarda biri bebek 31 Filistinli yaralandı.  

Görüntülenme: 1408 Tarih: 10 Şubat 2016 17:23
Kudüs ve Batı Yaka'daki Çatışmalarda Onlarca Filistinli Yaralandı

Filistin Kızılay Derneği kaynakları, yaralılar arasında bir bebek ve gerçek mermiyle yaralanan iki genç kardeş de bulunduğunu, dört kişinin plastik mermilerle yaralandığını ve diğerlerinin ise işgal güçlerinin attığı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiklerini söyledi.

Quds Press Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre Kudüs İntifadası'nın 132'nci gününde Filistinliler ile işgal güçleri arasındaki çatışmalar Kudüs'ün Silvan beldesi ve Şufat Mülteci Kampı'nda, Beytlahim'de beş ve El-Halil'de ise iki noktada yoğunlaştı.

Kaynaklar, Beytlahim'in kuzeyindeki Ayide Mülteci Kampı'nda ailesinin evine işgal askerleri tarafından göz yaşartıcı bomba atılan dört aylık bir bebeğin hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

Bu arada işgal rejimi medyası bir işgal polisinin Beytlahim'deki bir yerleşke yakınlarında taşlı saldırıda ayağından hafif şekilde yaralandığını bildirdi.

fiem

Yorumlar