İslami Cihad'tan Siyonist İsrail'e Tehdit: Bedelini Ödeyeceksiniz!

Filistin İslami Cihad Hareketi, Siyonist İşgal Rejimi'nin Gazze'ye yönelik son saldırıları üzerine bir açıklama yayımladı. 

Görüntülenme: 3067 Tarih: 06 Mayıs 2016 21:42
İslami Cihad'tan Siyonist İsrail'e Tehdit: Bedelini Ödeyeceksiniz!

Filistin İslami Cihad Hareketi'nden siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik son saldırılarına ilişkin yapılan açıklamada, masum vatandaşların hedef alınması 'tehlikeli bir tırmandırma' olarak nitelendirildi ve siyonist işgal rejiminin bunun sonuçlarına katlanacağı ve bedelini ödeyeceği belirtildi. 
 
Hareket tarafından dün akşam yayımlanan açıklamada, işgal saldırısında Aişe(Ziyne) Atiyye El-Ammur isimli sivil vatandaşın hayatını kaybettiği ve masum sivillerin hedef alınmasının durumu oldukça vahim bir noktaya taşıdığı belirtildi. 
 
Açıklamada ayrıca siyonist işgal rejiminin vatandaşları hedef almaya devam etmesi halinde direnişin misliyle karşılık vereceği uyarısında bulunuldu. 
 
İslami Cihad Hareketi, ayrıca krizin tırmandırılmasının ve ateşkesin sona ermesinin sorumluluğunun siyonist işgal rejimine ait olduğunu belirtti. 
 
Açıklamada son olarak işgal rejiminin bu saldırganlığının elbet bir yansıması olacağı, Filistin halkının ve direnişin nefsi müdafaa ve karşılık verme hakkı bulunduğu ifade edildi.
İSLAMİANALİZ

 

Yorumlar