Kudüs'teki Çatışmada 2 Siyonist Polis Yaralandı

Kudüs'ün doğusundaki El-İseviyye köyünde dün akşam (17 Mayıs Salı) işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında yaşanan çatışmalar sırasında iki işgal polisi yaralandı.  

Görüntülenme: 1379 Tarih: 18 Mayıs 2016 06:59
Kudüs'teki Çatışmada 2 Siyonist Polis Yaralandı

El-Halil kentinin kuzeyindeki El-Arrub Mülteci Kampı'nda da dün gece şiddetli çatışmaların yaşandığı bildirildi.

Quds Press Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, onlarca işgal askerinin baskın düzenlemesinin ardından El-İseviyye köyünde yer yer çatışmalar meydana geldi.

İşgal güçlerinin baskın sırasında gelişi güzel göz yaşartıcı bomba ve ses bombası kullandığı, bombalardan çıkan yoğun gazdan birçok kişinin etkilendiği, Filistinli gençlerin de işgal güçlerine taş atarak karşılık verdiği ifade edildi.

İşgal rejimi kaynakları, baskın sırasında Filistinli gençlerin attığı taşlarla iki işgal polisinin yaralandığını ve yaralı polislerin Kudüs'teki bir hastaneye kaldırıldıklarını bildirdi.

Bu arada, Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, dün gece geç saatlerde El-Halil kentinin kuzeyindeki El-Arrub Mülteci Kampı'nın batı girişinde şiddetli çatışmaların yaşandığı kaydedildi.

İşgal güçlerinin kampa baskın düzenleyerek yoğun bir şekilde gerçek mermi, plastik mermi ve göz yaşartıcı bomba kullandığı, Filistinli gençlerin de taşlarla ve molotof kokteylleriyle işgal güçlerine direndiği ifade edildi.

fiem

Yorumlar