Siyonist İşgal Güçleri Kudüs'te Antika Dükkanından Bir Milyonluk Eser Gasp Etti

Siyonist işgal rejimine bağlı ve Anıtlar Yönetimi adı verilen bir birim adına baskın düzenleyen bir ekip bugün (10 Temmuz Pazar) sabah Kudüs'te antika eserler satan bir dükkana baskın düzenleyerek yaklaşık bir milyon dolar tutarında ticari mala el koydu.  

Görüntülenme: 1538 Tarih: 10 Temmuz 2016 22:12
Siyonist İşgal Güçleri  Kudüs'te Antika Dükkanından Bir Milyonluk Eser Gasp Etti

Dükkanın sahibi Nebil Harub (47), Quds Press isimli haber ajansına açıklama yaparak işgal rejiminin Anıtlar Yönetimi'ne bağlı ekiplerin işgalci güvenlik görevlilerinin de yardımıyla sabah saatlerinde, Eski Kudüs'ün Vad Caddesi'nde yer alan ve bugün kapalı olan dükkanına baskın düzenlediklerini ticarete açık ve kendisinin de ruhsatlı bir şekilde satışa sunduğu antika eşyaları gasp ettiklerini söyledi.

Dükkanın sahibi açıklamasında baskın düzenleyecek kişilerin işgal mahkemesinin kararına dayalı bir belgeyle dükkanına baskın düzenleyeceklerine dair önceden kendisini telefonla aradıklarını, sonra da kapalı olan dükkanına gelerek baskın ve gasp işlemini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Dükkan sahibi Nebil Harub kendisinin baskıncılara bu baskın işleminin sebebini sorduğunda da antika eserleri ruhsatsız sattığı iddiasında bulunduklarını, ancak bu iddianın tamamen asılsız ve yalan olduğunu, kendisinin büyük bir dükkan işlettiğini, ruhsatsız mal satması imkânının olmadığını, zaten baskıncıların da ellerinde iddialarını ispata yarayacak bir tek delil bulunmadığını söyledi.

İşgal rejimi güçleri zaman zaman böyle uyduruk gerekçeler bularak yol eşkıyaları gibi baskınlar düzenleyerek Filistinlilerin servetlerini ellerinden alıyorlar.

fiem

Yorumlar