İzzet Er-Reşak'tan Mescid-i Aksa Çağrısı

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi İzzet Er-Reşak, Siyonist cemaat, grup ve örgütlerin sözde heykelin yıkılışı yıldönümünde Mescidi Aksa’ya yapacakları toplu baskınların işgalcinin Mescidi Aksa’yı bölmek için ortaya koyduğu başarısız çabalardan başka bir şey olmadığını söyledi.  

Görüntülenme: 1579 Tarih: 14 Ağustos 2016 17:04
İzzet Er-Reşak'tan Mescid-i Aksa Çağrısı

İzzet Er-Reşak konuyla ilgili yaptığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan açıklamada, Siyonist fanatik gruplarla birlikte hareket etmenin ve onların tahrik içerikli baskınlarını korumanın sonuçları konusunda işgalciyi uyararak, Filistin halkının olup bitene seyirci kalmayacağını ve Mescidi Aksa’yı koruyacağını ifade etti.

Er-Reşak, Filistin halkından Mescidi Aksa’ya gidip nöbet tutmalarını ve Siyonist gaspçıların Mescidi Aksa’ya girip kirletmelerine izin vermemelerini istedi.

Değişik münasebetleri bahane eden Siyonist örgütler ve cemaatler, Müslümanların duygularını hiçe sayarak Mescidi Aksa’ya baskın yapıyorlar. Mazlum Kudüs halkı tekbir getirerek ve Kur’an okuyarak onlara karşı direnmeye ve Mescidi Aksa’yı korumaya çalışıyor.

fiem

Yorumlar