Mahmud Abbas'a Bağlı Güçler İslami Cihad Üyelerine Saldırdı

Mahmud Abbas'a bağlı 'güvenlik' güçleri ve bazı Fetih mensupları, Nablus'ta İslami Cihad liderlerinden Hıdır Adnan'ın da aralarında bulunduğu İslami Cihad mensuplarına saldırdı. 

Görüntülenme: 1795 Tarih: 10 Ekim 2016 01:57
Mahmud Abbas'a Bağlı Güçler İslami Cihad Üyelerine Saldırdı

Dün gerçekleşen saldırının ardından Hıdır Adnan, Avukat Muhammed Allan ve Mahir El-Ahras'ın da aralarında bulunduğu İslami Cihad mensupları Mahmud Abbas güçlerince gözaltına alındı ve 1 saat sonra serbest bırakıldı. 
 
İslami Cihad mensupları, siyonist zindanlarından kurtulan hareket mensuplarından Ubeyde Ebu Hüseyin'i karşılamak için Nablus'ta toplanmıştı. 
 
Palestine Today'e açıklamalarda bulunan görgü tanıkları, hedefteki ismin Hıdır Adnan olduğunu ve Abbas güçlerinin, siyonist rejimin de öldürmek için fırsat kolladığı isimlerden birisi olan Adnan'ı çembere alıp saldırdıklarını ifade etti.
 
"Öldürmek istediler"
 
Hıdır Adnan, iki hafta önce de siyonist rejimle 'güvenlik koordinasyonu' kapsamında Mahmud Abbas güçlerinin saldırısına maruz kalmış, saldırıdan sonra yaptığı açıklamada Filistinli gruplardan ve sivil toplum kuurluşlarından da Abbas güçlerine karşı sağlam bir duruş sergilemelerini istemişti.
 
Adnan, Abbas Güçlerinin gözaltındayken kendisini öldürmek için kafasına silah dayadığını söylemişti. 
İSLAMİANALİZ

Yorumlar