Filistin İslami Cihad Hareketi Yarın Gazze'de Büyük Bir Program Yapacak

Filistin’den, Lübnan’dan ve dünyanın dört bir yanından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, İslami Cihad Hareketi’nin kuruluşunun 29. yılı ve kurucusu Şehit Dr. Fethi Şikaki’nin şehadetinin yıldönümü münasebetiyle yapılan hazırlıklar kapsamında başlattığı #الجهاد_ميلادنا_المتجددhastaghiyle yapılan paylaşımlara destek verdi. 

Görüntülenme: 1894 Tarih: 20 Ekim 2016 00:48
Filistin İslami Cihad Hareketi Yarın Gazze'de Büyük Bir Program Yapacak

Filistin’den, Lübnan’dan ve dünyanın dört bir yanından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, İslami Cihad Hareketi’nin kuruluşunun 29. yılı ve kurucusu Şehit Dr. Fethi Şikaki’nin şehadetinin yıldönümü münasebetiyle yapılan hazırlıklar kapsamında başlattığı #الجهاد_ميلادنا_المتجددhastaghiyle yapılan paylaşımlara destek verdi.

Çarşamba akşam saat 18.30’da başlayan paylaşımların 4 milyonu bulduğu ifade ediliyor.

21 Ekim günü Gazze’nin güneyindeki “El-Ketibe” meydanında yapılacak olan programa hazırlanan İslami Cihad Hareketi’nin program kapsamında uzun bir yürüyüş planlandığı da ifade ediliyor.

İslami Cihad hareketi ve özellikle Şehit Fethi Şikaki severleri tarafından söz konusu hastagh altında yapılan paylaşımların yanı sıra, Fethi Şikaki’nin “5 kişiydiler” başlıklı şiiri de sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Facebook’ta ise hareketin cihad yürüyüşünün başlangıcını, taş ve bıçakla başlayan mücadelenin el bombaları ve istişhad eylemlerinin ardından güçlenerek Siyonist rejimin kalbine tanksavar füzelerle saldırı düzenleyecek ölçüde gelişimini görüntüleyen fotoğraf ve videolar yayınlandı. 

 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar