Siyonist Rejim Kudüs'te 15 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçlerinin Kudüs'te taş ve molotof kokteyli attıkları şüphesiyle Filistinli sekiz genci gözaltına aldığı ve böylece bugün (31 Ekim Pazartesi) sabah erken saatlerden itibaren gözaltına alınanların sayısının 15'e yükseldiği bildirildi.  

Görüntülenme: 1518 Tarih: 31 Ekim 2016 00:58
Siyonist Rejim Kudüs'te 15 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal polisi konuyla ilgili yayınladığı bildiride, üçü 18 yaşından küçük sekiz Filistinlinin Kudüs'ün doğusundaki Silvan beldesinde ve Et-Tur Mahallesi'nde kamu düzenini bozucu eylemlerde bulundukları gerekçesiyle gözaltına alındıklarını açıkladı.

 

Bildiride, taş ve molotof atma eylemlerine karşı işgal polisinin Kudüs'te huzur ve güvenliği sağlamak için daha çok gözaltı operasyonu gerçekleştirme niyetinde olduğu dile getirildi.


İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde de Kudüs'ün Vadi Kudum bölgesiyle Et-Tur Mahallesi'nde yedi kişiyi gözaltına almıştı.

 

Kudüslü Esir Aileleri Komitesi Başkanı Emced Ebu Asab, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Silvan beldesi Ra's El-Amud Mahallesi'nden Mahmud İsmail El-Gül (21), Mahmud Ziyad El-Gag (19), Ahmed Mahir Er-Razim (24), Mahmud Semir Eş-Şuveyki (15) ve Muhammed Haşim Er-Razim (17) ile Et-Mahallesi'nden 17 yaşındaki Muhammed Usame Ebu Cuma'yı gözaltına aldığını açıkladı.

FİEM

Yorumlar