Siyonist Yerleşimciler Yine Mescidi Aksa'ya Baskın Düzenledi

Quds Press haber ajansının verdiği bilgilere göre işgal polisinin kayıtlarına göre ve kontrolü altında 96 yahudi yerleşimcinin Mescidi Aksa sahasına girmesine izin verildi. 

Görüntülenme: 1718 Tarih: 27 Kasım 2016 16:22
Siyonist Yerleşimciler Yine Mescidi Aksa'ya Baskın Düzenledi

Mescidi Aksa'yı paylaştırma planlarına gerekçe oluşturmak için oyunlarını ve baskınlarını gündelik hale getiren siyonistler bugün (27 Kasım Pazar) sabah yine bu kutsal mabede baskın düzenlediler. Bugün sabah da yine işgalci askerlerin gözetimi ve himayesi altında yüze yakın yahudi yerleşimcinin Mescidi Aksa'ya baskın düzenlediği haber verildi.

Quds Press haber ajansının verdiği bilgilere göre işgal polisinin kayıtlarına göre ve kontrolü altında 96 yahudi yerleşimcinin Mescidi Aksa sahasına girmesine izin verildi. Yerleşimcilerin Mağribliler Kapısı'ndan girdikleri ve Mescidi Aksa'nın değişik yerlerinde dolaştıktan sonra Silsile Kapısı'ndan çıkış yaptıkları haber verildi.

Yapılan kayıtlara göre 19 - 24 Kasım arasında da Mağribliler Kapısı tarafından 300 yahudi yerleşimcinin giriş yaptığı belirlendi.

Mağribliler Kapısı tamamen siyonist işgal güçlerinin ve güvenlik elemanlarının kontrolü altında tutuluyor ve Mescidi Aksa'ya baskın düzenlemek isteyen yerleşimcilerin genellikle bu kapıdan giriş yapmaları sağlanıyor.

fiem

Yorumlar