Terör Rejimi İsrail Filistinli Çocuklara İşkence Ediyor

Siyonist işgal rejimi Filistinlilerin direnişlerini kırabilmek ve onları şartsız bir şekilde kendisine teslim olmaya zorlamak amacıyla çocuk büyük demeden her yaştan insanları esir alıyor.  

Görüntülenme: 1908 Tarih: 28 Kasım 2016 07:17
Terör Rejimi İsrail Filistinli Çocuklara İşkence Ediyor

Bazen çocukları babalarını teslim olmaya zorlamak amacıyla rehin alıyor. Özellikle çatışmalarda Filistinli direnişçilerin kendilerine ateş etmelerini engellemek amacıyla çocukları kalkan olarak kullanıyor. Dolayısıyla çocukları her zaman bir suçlamayla irtibatlı olarak esir almıyorlar. Bazen de başkalarını bir şeye zorlamak veya onların bir fiillerini engellemek amacıyla çocukları esir aldıkları oluyor.

İşgalci siyonistler çocukları çoğu zaman istihbarat amacıyla kendilerinden yararlanmak için gözaltına alıyorlar. Çünkü çocukların gördüklerini konuşacaklarını, bilhassa şiddet, işkence ve baskı karşısında sırlarını gizlemelerinin pek mümkün olmadığını, bazı zamanlarda da onları birtakım küçük menfaatlerle aldatabileceklerini ve böylece onlardan anneleri ve babalarının çalışmaları hakkında bilgi temin edebileceklerini düşünüyorlar

Siyonist işgal rejiminin Filistinlilere karşı serbest olan işkence uygulamaları çocukları müstesna tutmuyor. O yüzden onlara teslim olmaya zorlama amaçlı şiddet uygulamalarından, konuşmaya zorlama amaçlı baskılarına kadar her aşamada çok korkunç bir şekilde şiddet ve işkence uyguluyorlar.

İşgalcilerin tehdit, psikolojik baskı ve işkence uygulamaları sebebiyle esaret hayatı yaşayan çocuklar daha sonra çeşitli sağlık sorunları yaşıyorlar. Bu sorunların başında da psikolojik sorunlar geliyor tabii ki.

fiem

Yorumlar