​Kudüs ve Beytlahim'de Biri Kadın Asker Dört Siyonist Yaralandı

Kudüs kentinin doğusunda ve güneyinde dün (15 Şubat Çarşamba) akşam saatlerinde gerçekleştirilen taşlı saldırılarda biri kadın asker dört işgalci yaralandı. 

Görüntülenme: 1774 Tarih: 16 Şubat 2017 09:40
​Kudüs ve Beytlahim'de Biri Kadın Asker Dört Siyonist Yaralandı

İşgal rejimi medya kaynakları, Kudüs'ün doğusundaki El-İseviyye köyüne onlarca işgal askerinin baskın düzenlediğini, işgalcilerle Filistinliler arasında çatışmaların yaşandığını, çatışmalar sırasında ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi.
Filistinli gençler ise çatışmalar sırasında işgal güçlerinden bir kadın askerin atılan taşlarla yaralandığının kamera kaydıyla tespit edildiğini ifade etti.
İşgalcilere ait 0404 sitesi, Yahudi yerleşimcilerin kullandığı tramvayın Şufat Mahallesi'nden geçtiği sırada Filistinli gençler tarafından taşlandığını ve camlarından bazılarının kırıldığını yazdı.
 
Haberde, Kudüs'ün doğusundaki topraklar üzerinde kurulu Maale Adumim Yahudi Yerleşkesi yakınlarında Yahudi yerleşimcilere ait bir otobüsün taşlı saldırıya uğradığı ve bir yerleşimcinin hafif şekilde yaralandığı kaydedildi.
0404 sitesi ayrıca Beytlahim kentinin doğusundaki Tegu' köyü yakınlarında yerleşimcilere ait bir otobüsün taşlandığını, saldırıya uğrayan otobüsün yolcularından ikisinin çok büyük korkuya kapıldığının tespit edildiğini bildirdi. 
 
fiem

Yorumlar