Siyonist Çeteler Kudüs’te Filistinli Genci Yaraladı, Cenin'de Araçlara Saldırdı

Kudüslü genç Ahmed Muhammed Ebu Taa, dün akşam işgal altındaki Kudüs şehrinde 1'inci Cadde’de bulunan Beyaz Anıt’a yakın yerde Siyonist yerleşimcilerin saldırısına uğraması sonucu yüzünden ve kafasından yaralandı.  

Görüntülenme: 1487 Tarih: 14 Mart 2015 15:07
Siyonist Çeteler Kudüs’te Filistinli Genci Yaraladı, Cenin'de Araçlara Saldırdı

Saldırıya uğrayan Ebu Taa’nın yakın akrabalarından Yusuf Taa saldırıyla ilgili olarak verdiği bilgide, saldırıdan önce anıta yakın bulunan evinin önünde telefonla görüşürken ağaçların arasında çıkan üç çete mensubunun Ebu Taa’ya saldırdıklarını, çete üyeleri Ebu Taa'yı sopalarla darp ederken, birinin onu öldürmek için elinde bıçakla fırsat kolladığını, saldırı sonucu vücudunun birçok yerinde yaraların oluştuğunu, saldırıdan sonra saldırganlar kaçarken, gencin de hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Diğer taraftan bir grup Siyonist gaspçının da Cenin-Nablus yolu üzerinde Cenin şehrinin güneyinde boşaltılmış olan Yahudi yerleşkesinin yakınlarında Filistinlilere ait araçlara saldırdıkları belirtildi.

Saldırıyla ilgili bilgi veren kaynaklar, işgal güçlerinin himayesinde hareket eden Siyonist gaspçıların bazı araçlara zarar verdiklerini ve sürücüleri tehdit ettiklerini söyledi.
 
İşgal ordusunun Gazze’den çekildiği 2005 tarihinde boşaltılan bu yerleşkelere tekrar gelmek isteyen Siyonist çeteler, Filistinlilere saldırıp onlara zarar vermeye çalışmaktadırlar. 

fiem

Yorumlar