Siyonist İstihbaratçılar Ve Subaylardan Mescid-i Aksa'ya Baskı!

Yaklaşık 50 işgal subayı ve istihbarat görevlisi bu sabah (13 Mayıs Çarşamba) El-Mağaribe Kapısı'ndan girerek Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.  

Görüntülenme: 1258 Tarih: 13 Mayıs 2015 21:03
Siyonist İstihbaratçılar Ve Subaylardan Mescid-i Aksa'ya Baskı!

Mescid-i Aksa bekçilerinden biri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 36 işgal subayının askeri elbiseleriyle Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdiğini ve işgal subaylarına 17 istihbarat görevlisinin eşlik ettiğini söyledi.

İşgal polisinin yoğun güvenlik önlemleri altında 27 kişiden oluşan Yahudi yerleşimci gruplarının da Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediğini bildiren bekçi, gruplardan birinin El-Mağaribe Kapısı'nı Es-Silsile Kapısı'na bağlayan "Kaçış Yolu"nu takip ettiğini bildirdi.

Bu arada, Yahudi yerleşimcilerin ve işgal güçlerinin baskınlarına karşı Mescid-i Aksa cemaatinin sabah erken saatlerden itibaren nöbet tuttuğu bildirildi.

Yahudi yerleşimciler işgal hükümetinin teşvikiyle ve işgal güçlerinin himayesinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlerken, işgal ordusu asker ve subayları ile işgal istihbaratı görevlileri de Mescid-i Aksa'ya düzenlenen ve "keşif gezisi" adı verilen baskınlara katılıyor.

fiem

Yorumlar