Mescid-i Aksa'da Büyük Felaket Eylemi!

Bugün (15 Mayıs) Cuma namazlarını kılmak için Mescidi Aksa'ya giden binlerce Kudüslü aynı zamanda Cuma namazı sonrasında siyonist işgal rejiminin kuruluş ilanına tekabül eden Büyük Felaket'in 67. yıl dönümü münasebetiyle gösteri düzenledi.  

Görüntülenme: 1569 Tarih: 15 Mayıs 2015 10:28
Mescid-i Aksa'da Büyük Felaket Eylemi!

Filistin bayrakları ve yeşil bayraklar taşıyan göstericiler aynı zamanda işgalci siyonistlerin Filistin topraklarından çekilmesini, Filistin'de de Hamas ve Fetih arasında birlik sağlanmasını isteyen sloganlar attılar.

Göstericiler bugün Kudüs'te bulunan ve Cuma namazlarını da Mescidi Aksa'da kılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in başkanlığındaki Türkiye heyetine de sevgi gösterilerinde bulundu, Türkiye'nin Filistin davası konusundaki tutumunu takdir eden sloganlar attılar. Göstericiler aynı zamanda Özgürlerin Vefası esir takasında özgürlüklerine kavuşturulduktan sonra Türkiye'ye sürgün edilen Kudüslü eski esirlerin yeniden vatanlarına, Kudüs'e dönebilmeleri için önlerinin açılması talebinde bulundular.

Bugün Cuma namazında Türkiye'den giden heyetin yanı sıra Malezya ve Endonezya'dan da heyetler gitmiş, Mescidi Aksa'da Kudüslülerle buluşmuş ve birlikte namazlarını kılmışlardı. Cuma namazı için Mescidi Aksa'ya gelen Kudüs ahalisi de kendilerini ziyaret eden heyetleri büyük bir sevgi ve mutluluk gösterileriyle karşılamıştı.

fiem

Yorumlar