İslami Cihad Gasıp İsrail'i Şeyh Adnan Konusunda Birkez Daha Uyardı

Filistin’de faaliyet gösteren İslamî Cihad Hareketi, Siyonist işgal zindanında esir bulunan ve açlık grevinde kritik bir aşamaya gelen hareket liderlerinden Şeyh Hıdır Adnan’ın şehit olması durumunda geçen yıl sağlanan ateşkesin bozulacağını belirtti.  

Görüntülenme: 1725 Tarih: 27 Haziran 2015 08:19
İslami Cihad Gasıp İsrail'i Şeyh Adnan Konusunda Birkez Daha Uyardı

Esir Hıdır Adnan ile dayanışmak için Gazze’de yapılan gösteride konuşan hareketin liderlerinden Halid El-Bataş “Hıdır Adnan şehit olursa şu anda var olan ateşkes anlamsız olur” dedi.

El-Bataş yaptığı konuşmada, ateşkesi önemseyen taraflardan öncelikle işgal rejimine baskı yapmalarını isteyerek, Adnan’ın şehit olması halinde bütün Siyonist yerleşkelerle şehirlerin hareketin saldırı menzilinde olacağını hatırlattı ve sözlerini şöyle sürdürdü: “İslamî Cihad’ın suskunluğunu kimse yanlış anlamasın. İslamî Cihad Hareketi asla ilkelerinde pazarlık yapmaz ve boyun eğmez. Hareket bu halkın kanına, izzetine ve esir hareketine vefalı olmayı sürdürecektir.”

Mısır ve Filistin yönetimlerine çağrıda bulunan El-Bataş, Hıdır Adnan’ın salıverilmesi ve taleplerinin karşılanması için işgal rejimine baskı kurmalarını istedi.

fiem

Yorumlar