Katil Rejim Esirlere Ziyaret Yasağı Getirdi

Esirler ve İnsan Hakları Merkezi "Ahrar", güvenilir kaynaklara dayanarak verdiği bilgide, En-Nakab çölündeki Siyonist cezaevi idaresinin esirlere bir aylık ziyaret yasağı getirdiğini belirtti.  

Görüntülenme: 1156 Tarih: 08 Ağustos 2015 05:05
Katil Rejim Esirlere Ziyaret Yasağı Getirdi

Kaynakların verdiği bilgiye göre, Siyonist cezaevi idaresi bütün koğuşlardaki esirlere, bir aylığına ailelerin kendilerini ziyaret etmelerine yasak getirildiğini ileterek, bu süre içinde ziyaret girişiminde bulunulmamasını talep etti. Kaynaklar, cezaevi idaresinin niçin böyle bir yasaklama kararı aldığıyla ilgili bilgi vermediğini, bunun Nafha ve Ramon cezaevlerinde başlatılan açlık direnişi ve buna bağlı olarak meydana gelen gerginliklerle ilgili olabileceğini ifade etti.

Siyonist cezaevi idaresinin esirlere yönelik aldığı bu zalim kararı kınayan Ahrar Merkezi Müdürü Fuad El-Hafeş, işgal rejiminden zindanlarda sürdürdüğü baskılara son vermesini istedi. 

Diğer taraftan açlık direnişinde üçüncü günü geride bırakan Fetih’e mensup esirler, haklı talepleri kabul edilinceye kadar direnişe devam edeceklerini, içeride ve dışarıda destek beklediklerini söyledi. 

fiem

Yorumlar