İslamî Cihad: “İşgal Rejimine Atılan Füzelerle Bir Alakamız Yok”

Filistin’de faaliyet gösteren İslamî Cihad Hareketi, Suriye topraklarından işgal rejimine atılan füzelerden hareketi sorumlu tutan işgal rejiminin açıklamalarını reddederek, atılan füzelerle bir ilgilerinin olmadığını belirtti.  

Görüntülenme: 1475 Tarih: 21 Ağustos 2015 13:49
İslamî Cihad: “İşgal Rejimine Atılan Füzelerle Bir Alakamız Yok”

Hareketin enformasyon sorumlusu Davud Şihab yaptığı açıklamada, bu suçlamaların yersiz olduğunu, işgalcinin kamuoyunun dikkatini Muhammed Allan’dan uzaklaştırmak için bunu yaptığını söyledi.

İslamî Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri’nin çalışma sahasının Filistin toprakları olduğunu hatırlatan Şihab, herkesten önce işgalcinin Kudüs Müfrezeleri’nin nasıl ve nerede karşılık vereceğini iyi bildiğini ifade etti.

Şihab yaptığı açıklamada ayrıca, işgal rejimini bu saçmalıkların arkasına sığınarak İslami Cihad’ın lider ve mensuplarına karşı aptalca bir harekete girişmemesi konusunda uyardı.

İşgal rejimi basın-yayın organları, dün akşam (20 Ağustos Perşembe) işgal altındaki Filistin topraklarının kuzeyindeki El-Celil'e dört füze düştüğünü ve füzelerin Suriye'den atıldığını bildirdi.

Yorumlar