Kudüs'teki Feda Eyleminde 2 Siyonist Yaralandı

İşgal altındaki Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesinin Tille Ez-Zehire noktasında Siyonist yerleşimcilere yönelik yapılan bıçaklı eylemde iki Siyonist yaralandı.  

Görüntülenme: 1274 Tarih: 30 Ekim 2015 19:06
Kudüs'teki Feda Eyleminde 2 Siyonist Yaralandı

Bugün (30 Ekim Cuma) öğleden sonra Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesinde meydana gelen bıçaklı eylemde Siyonist çetecilerden iki kişi yaralanırken, eylemi yapan gencin ise işgal güçlerinin ateş açması sonucu ağır yaralandığı belirtildi.

Kaynaklar ağır yaralanan Filistinli gencin haberin hazırlandığı sırada halen yerde yattığını ve kan kaybettiğini, işgal askerlerinin ambulansla ilk yardım ekiplerinin gence yaklaşmasına izin vermediklerini ifade ettiler.

Diğer taraftan bugün Cuma namazından sonra El-Bire şehrinde işgal güçleri Filistinli bir genci araçla ezdikten sonra tartaklayıp gözaltına aldılar.

Gencin araçlı saldırıya uğradığını ve yaralandığını haber alan ilk yardım ekibinin olay yerine gidince işgal güçlerinin saldırısına uğradığı belirtildi.

El-Aksa Televizyonu verdiği haberde, işgal güçlerinin Filistinli gence önce araçla çarptıklarını, ardından genci tartaklayarak araca götürmek istediklerini, olayı gören ilk yardım ekiplerinin de gence müdahale etmek isterken işgal güçleri tarafından tartaklandıklarını belirtti.

Aksa Televizyonu verdiği haberde bölgede olayları görüntüleyen kendi muhabirleriyle başka bir muhabirin de saldırıya uğradıklarını ifade etti.

fiem

Yorumlar